Computerbril

Opzoek naar een nieuwe bril of wilt u uw ogen eens laten opmeten?

Gediplomeerd opticien

Altijd de nieuwste modellen

Oog voor detail

U zit de hele dag op kantoor en ziet het niet meer zo goed, dan wordt het tijd voor een computerbril. Veel mensen vinden het aanschaffen van een eerste bril ook een beetje eng. Ze zijn bang voor de onzekerheid over hoe goed óf slecht hun ogen nu echt daadwerkelijk zijn. Bij Foudraine optiek snappen wij dat en zorgen we ervoor dat u op een juiste en vriendelijke manier wordt ontvangen. Zo ook bij de aanschaf van uw computerbril.

Gediplomeerd opticien

Altijd de nieuwste modellen

Oog voor detail

Een computerbril aanschaffen met de juiste service in Best

Wanneer u een computerbril gaat aanschaffen komen er bepaalde zaken om de hoek kijken. Welk montuur past bij mijn gezicht en wordt de bril wel gedekt door mijn zorgverzekering? Bij Foudraine optiek bent u voor een persoonlijk antwoord op beide vragen op het juiste adres. Zo hebben wij een medewerkster in dienst met een achtergrond in de modebranche. Zij weet als geen ander welk montuur u het beste past. 

Op zoek naar een nieuwe bril?

Bel direct voor een afspraak of vul het afspraken formulier in.

Daarnaast bieden bijna alle zorgverzekeraars in de aanvullende verzekering een vergoeding voor contactlenzen, brillen en dus ook de computerbril die u zoekt. Verder hebben wij een divers en ruim assortiment, zo verkopen wij onder andere:

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden of wilt u meer informatie? U kunt ons bereiken via het telefoonnummer: 0499 391066. Wij beantwoorden graag uw vragen!

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons privacy beleid. Velden met een * zijn verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.