Contactlenzen Eindhoven

Opzoek naar nieuwe lenzen of wilt u uw ogen eens laten opmeten?

Gediplomeerd opticien

Altijd de nieuwste modellen

Oog voor detail

U bent op zoek naar contactlenzen in de buurt van Eindhoven? Dan raden wij u aan om eens te kijken binnen de winkel van Foudraine optiek. Met jarenlange ervaring binnen onze markt wordt er gezorgd dat u op een juiste manier wordt geholpen. Bij ons staat een persoonlijke aanpak dan ook centraal, dit geldt ook voor de service die wij doorvoeren binnen onze organisatie. Zo wordt er gezorgd dat de aanschaf van uw contactlenzen in de buurt van Eindhoven met een uitstekende service wordt gedaan bij Foudraine optiek.

Gediplomeerd opticien

Altijd de nieuwste modellen

Oog voor detail

Uw contactlenzen in de buurt van Eindhoven koopt u natuurlijk bij Foudraine optiek

Vaak wanneer u contactlenzen koopt via het internet krijgt u niet de informatie, die u bijvoorbeeld wel krijgt binnen onze winkel. Deze informatie is wel voornaam om te weten, zo wordt er bij ons besproken hoe vaak en hoe de contactlenzen schoongemaakt moeten worden. Dit is belangrijk om te weten zodat u geen operatie riskeert wanneer u dit dagelijks doet. 

Op zoek naar lenzen?

Bel direct voor een afspraak of vul het afspraken formulier in.

Tevens bieden wij naast contactlenzen ook diverse andere producten aan binnen onze vestiging nabij Eindhoven, denk hierbij aan bijvoorbeeld:

Ook bieden wij u de mogelijkheid om online uw bril te passen. Op onze website vindt u namelijk een tool om dat gemakkelijk te doen.

Wilt u meer weten?

Wilt u meer weten over het aanschaffen van contactlenzen binnen onze winkel in de buurt van Eindhoven? U bent altijd vrij om eens binnen te lopen. Echter kunt u er ook voor kiezen om ons te bellen. Dit kunt u gemakkelijk doen via het nummer: 0499 391066. Wij beantwoorden graag uw vragen! 

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons privacy beleid. Velden met een * zijn verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.