Contactlenzen

Wij geven u graag uitgebreid advies over het gebruik van uw contactlenzen. Of het nu gaat om dag- of nachtlenzen en harde of zachte varianten, wij vertellen u graag hoe u deze moet dragen en onderhouden. Zo weet u precies hoe u ze schoon moet houden en gaan uw lenzen extra lang mee.

Contactlenzen dragen zonder zorgen

Bij het afsluiten van een leaseplan bent u verzekerd van een zorgeloos draagcomfort, omdat wij als uw contactlens-specialist overal voor zorgdragen. Een leaseplan kan vaak ook op maat gemaakt worden, zodat voor u de meest ideale situatie wordt bereikt. In onze winkel adviseren wij u graag over alle mogelijkheden. Zo vertellen wij u graag over dag- en nachtlenzen. Welk type lenzen het best bij u past, is afhankelijk van diverse factoren. Denk hierbij aan de sterkte die u nodig heeft en of u vaak last heeft van droge ogen. In dat laatste geval zijn nachtlenzen vaak een uitkomst.

Onderga een vakkundige oogmeting

Uiteraard is het belangrijk dat u altijd de juiste contactlenzen draagt. Daarom kunt u bij ons altijd terecht voor een professionele oogmeting. We kijken niet alleen naar welke sterkte u nodig heeft, maar voeren ook aanvullende testen uit, zoals een prismameting. Zo ziet u zeker optimaal.

Ook een bril is handig

Contactlenzen zijn erg handig, maar het blijft slim om een bril in huis te hebben. Er zijn namelijk dagen waarop u geen lenzen kunt dragen. Als u bijvoorbeeld verkouden of grieperig bent, is lenzen dragen vaak geen pretje. Zorg daarom dat u ook altijd een bril op de juiste sterkte heeft. Bij ons kiest u uit veel verschillende merken en modellen.

Op zoek naar lenzen?

Wilt u graag nachtlenzen, contactlenzen of een bril aanschaffen? Kom dan langs bij onze optiek in Best. Bel direct voor het maken van een vrijblijvende afspraak of vul het ons afsprakenformulier in. Voor meer informatie kunt u ook e-mailen naar info@foudraineoptiek.nl. Tot binnenkort!

Op zoek naar lenzen?

Bel direct voor een afspraak of vul het afspraken formulier in.