Coopervision MyDay daglenzen

Daglenzen veroorzaken meestal een relatief gevoelig oog aan het einde van de dag. Het eindedag-comfort is dus bepalend om voor u te beslissen om wel of geen lenzen te nemen. Als u namelijk aan het einde van de dag een onprettig gevoel krijgt bij uw lenzen, beslist u waarschijnlijk om de volgende dag geen lenzen meer te dragen. dat noemt men eindedag-comfort.

Met Coopervision MyDay lenzen is er een nieuwe stap gezet in een verbetering van draagcomfort, specifiek heeft Coopervision zich gericht op het aanpassen van de technologie om voor u de dag prettig te kunnen afsluiten. Als u aan het einde van de dag nog steeds een goed gevoel hebt in de ogen zorgt het draagcomfort van contactlenzen voor een complete beleving.

Met MyDay daglenzen heeft Coopervision een nieuwe trend gezet in complete oogzorg. Verbeterde zuurstofopname van de lens betekent dat deze het oog beter reguleert, geen geïrriteerde ogen meer en weinig ongemak.

Maak kennis met deze vernieuwde techniek van Coopervision. Maak kennis met oogzorg. Kortom maak eens kennis met een team van mensen dat zich richt op uw ogen. Uw ogen, een sieraad waarmee u de wereld bekijkt.

Op zoek naar lenzen?

Bel direct voor een afspraak of vul het afspraken formulier in.