Glaucoom

Opzoek naar een nieuwe bril of wilt u uw ogen eens laten opmeten?

Gediplomeerd opticien

Altijd de nieuwste modellen

Oog voor detail

U heeft symptomen van glaucoom, dat is natuurlijk schrikken. Wij raden u dan aan om eens langs te komen bij onze winkel in Best. Wij hebben jarenlange ervaring en zodoende kunnen wij u helpen en adviseren wat u kunt doen. De oorzaken van Glaucoom is dan ook niet altijd even duidelijk, meestal is er sprake van verhoogde oogdruk. Laat u daarom eerst bekijken door een specialist wanneer u bepaalde vragen of bedenkingen heeft.

Gediplomeerd opticien

Altijd de nieuwste modellen

Oog voor detail

Glaucoom, laat het bekijken door de specialist

Glaucoom is een ernstige aandoening, het kan zelfs leiden tot permanente blindheid. Wanneer de diagnose glaucoom wordt vastgesteld kan dit wel een behandeling in gang zetten. Denk hierbij aan oogboldruk verlagende geneesmiddelen, indien de druk genoeg verlaagd wordt kan een verlies van het gezichtsveld worden afgenomen. Deze behandeling dient vooral om erger te voorkomen, zodoende is het belangrijk dat u op tijd een bezoek brengt aan uw opticien of een dokter. Wij staan in ieder geval klaar om u te helpen, daar zijn wij dan ook voor!

Op zoek naar een nieuwe bril?

Bel direct voor een afspraak of vul het afspraken formulier in.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij aanbieden als Foudraine optiek? U kunt eens langskomen bij onze winkel in Best. Echter kunt u er ook voor kiezen om ons te bellen, wij zijn bereikbaar via het volgende telefoonnummer: 0499 391066.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons privacy beleid. Velden met een * zijn verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.