Monturen

Je montuur is een persoonlijke keuze

Wie wil je zijn?

Een montuur is een persoonlijke keuze. Ze zijn er dan ook in vele soorten, maten, materialen en kleuren. Hoe wil je eruit zien? Wie wil je zijn? Dat kun je met een montuur accentueren. Het is een verlengstuk van je persoonlijkheid. Je kunt kiezen uit diverse merken. Ieder merk heeft een eigen stijl en is met zorg geselecteert op kwaliteit en duurzaamheid. iedere montuur is anders van vorm, kleur en materiaal. Dit maakt dat je precies kan kiezen wat bij jouw past en hoe je voor de dag wilt komen.  Soms is dat nadrukkelijk opvallend en soms is dat juist subtiel.

Meer dan functioneel

Een bril bepaalt in grote mate uw persoonlijke uitstraling en is niet meer weg te denken uit het huidige modebeeld. U kan zelf het model, de vorm en kleur kiezen die bij u past. In onze winkel heeft u de keuze uit verschillende merken in verschillende prijsklassen. U kunt rustig en op uw gemak in onze winkel de collectie monturen bekijken, passen en met behulp van een van onze medewerkers uw keuze van het montuur maken. De collectie wordt continu aangevuld met nieuwe modellen. In het merkenoverzicht vindt u ons aanbod.

Mocht er iets zijn met uw montuur, dan kunnen wij dit meestal in de winkel direct voor u oplossen. Door de samenwerking met betrouwbare leveranciers blijven onderdelen lang leverbaar.

Op zoek naar een nieuwe bril?

Bel direct voor een afspraak of vul het afspraken formulier in.