Het gemak van een multifocale bril

Opzoek naar een nieuwe bril of wilt u uw ogen eens laten opmeten?

Gediplomeerd opticien

Altijd de nieuwste modellen

Oog voor detail

 

Met een multifocale bril kunt u zowel van dichtbij als veraf scherp zien. Bent u dus bijziend, maar heeft u ook een leesbril nodig? Dan zijn multifocale glazen ideaal. Deze glazen bevatten namelijk een verafkijkgedeelte én een leesgedeelte die gelijkmatig in elkaar overgaan. Multifocale glazen hebben van boven naar beneden dus een geleidelijk toenemende sterkte, waardoor u verlost bent van glazen met opvallende halvemaantjes als leesgedeelte. Een multifocale bril is dan ook stijlvoller en biedt het gemak van een verafbril en leesbril in één.

Gediplomeerd opticien

Altijd de nieuwste modellen

Oog voor detail

Vind hier uw stijlvolle multifocale bril

Uiteraard wilt u met uw multifocale bril goed van veraf en dichtbij kunnen zien, maar het oog wil ook wat. U wilt er stijlvol bijlopen. Door ons ruime assortiment met monturen van diverse merken, waaronder Silhouette en Flair lukt dat zeker. Kom passen en laat u persoonlijk door ons adviseren. Dan vindt u zeker de bril die u prachtig staat.

Op zoek naar een nieuwe bril?

Bel direct voor een afspraak of vul het afspraken formulier in.

Comfortabel genieten van de zon

Naast een gewone multifocale bril, kunt u bij ons ook een zonnebril met multifocale glazen kopen. Daarmee kunt u heerlijk wandelen in de zon én buiten een goed boek lezen. Zo geniet u optimaal van het heerlijke zomerweer.

Kom langs om te meten en te passen in Best!

Een multifocale bril moet natuurlijk glazen hebben met de juiste sterkte. Kom daarom naar onze winkel voor een professionele oogmeting. Dan krijgt u zeker de juiste glazen. Bovendien helpen wij u graag bij monturen passen en geven we stijladvies. Zo maakt u zeker een goede keuze. Maak een afspraak via ons afsprakenformulier of bel naar 0499 391066. Dan zien wij u binnenkort in onze brillenwinkel in Best. Heeft u vragen? Dan kunt u die telefonisch of per e-mail aan ons stellen. Wij reageren zo spoedig mogelijk.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons privacy beleid. Velden met een * zijn verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.