Natte ogen

Opzoek naar een nieuwe bril of wilt u uw ogen eens laten opmeten?

Gediplomeerd opticien

Altijd de nieuwste modellen

Oog voor detail

Natte ogen kunnen als zeer vervelend worden bestempeld, vooral wanneer u continue last heeft van dit probleem. Bij Foudraine optiek bekijken we graag wat we de oorzaken kunnen zijn van uw probleem. Vervolgens komen we tot een accuraat en gedegen oplossing. Met de ervaring die wij hebben opgedaan door de jaren heen kunnen wij u deskundig te woord staan. Niet alleen over het passen en aanmeten van een bril, maar ook met al uw klachten kunt u namelijk te allen tijde bij ons terecht.

Gediplomeerd opticien

Altijd de nieuwste modellen

Oog voor detail

Natte ogen, wat zou het kunnen zijn?

U heeft nu al dagenlang last van natte ogen en u weet niet wat het kan zijn? Wij adviseren u om even langs te komen binnen onze winkel in Best.

Op zoek naar een nieuwe bril?

Bel direct voor een afspraak of vul het afspraken formulier in.

Om u alvast op de hoogte te brengen kunnen er diverse oorzaken zijn voor natte ogen, denk hierbij aan:

  • Te hoge traanproductie: Zaken die hierin kunnen meespelen zijn bijvoorbeeld: een vuiltje in het oog, onstekening van de oogleden of zelfs een ontsteking aan het oog;
  • Functiestoornis van de traanpomp;
  • Afwijkingen van het traan-afvoersyteem.

Dus heeft u last van natte ogen? Waar wacht u dan nog op? U blijft toch niet langer lopen met een bepaalde aandoening? Wij adviseren u om eens langs te komen bij onze opticien. Wij helpen u graag met al uw vragen over uw klachten, maar voor vragen over onze merken en andere producten kunt u ons natuurlijk bellen. U kunt ons dan ook bereiken via het telefoonnummer: 0499 391066.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons privacy beleid. Velden met een * zijn verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.