Een prismameting met een persoonlijke service

Opzoek naar een nieuwe bril of wilt u uw ogen eens laten opmeten?

Gediplomeerd opticien

Altijd de nieuwste modellen

Oog voor detail

 

Bij een fixatie disparatie staan de ogen niet volledig recht, dit kan voor het oog onzichtbaar zijn, maar tijdens een prismameting kan dit worden opgemerkt. Veel mensen hebben last van dit fenomeen zonder dat ze het zelf in de gaten hebben. Gelukkig kunt u dit bij Foudraine Optiek laten opmeten. Wij zorgen voor een persoonlijke aanpak zodat u op een juiste en prettige manier wordt geholpen tijdens uw prismameting.

Gediplomeerd opticien

Altijd de nieuwste modellen

Oog voor detail

Wat is nu precies een prismameting?

Bij een prismameting wordt er gekeken of beide ogen wel goed kunnen samenwerken. Wanneer dit niet het geval is, heeft u vaak last van vervelende klachten. Denk hierbij aan bijvoorbeeld:

  • Dubbelzien
  • Hoofdpijn
  • Moeite hebben met afstand schatten
  • Diverse wisselingen in lichtsterktes kunnen als zeer vervelend worden ervaren

Op zoek naar een nieuwe bril?

Bel direct voor een afspraak of vul het afspraken formulier in.

Samen wordt dan bekeken welke bril u nodig heeft met betrekking tot de uitkomst van uw prismameting. Gelukkig heeft u bij ons een geruime keuze uit diverse merken, denk hierbij aan bijvoorbeeld Ray-Ban tot aan Götti. Zo is er altijd wel een bepaald montuur dat bij uw wensen en behoeften past.

Wilt u meer weten?

Bent u benieuwd naar een oogmeting of prismameting? Maak dan snel een afspraak! Voor het maken van een afspraak, maar ook wanneer u nog bepaalde vragen heeft, kunt u telefonisch contact met ons opnemen. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 0499 391066. E-mailen naar info@foudraineoptiek.nl kan ook. Wij staan voor u klaar!

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons privacy beleid. Velden met een * zijn verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.