Koop uw nieuwe Ray-Ban vlak bij Eindhoven

Opzoek naar een nieuwe bril of wilt u uw ogen eens laten opmeten?

Gediplomeerd opticien

Altijd de nieuwste modellen

Oog voor detail

 

U zoekt een Ray-Ban bril of zonnebril in de regio van Eindhoven? Dan moet u eens kijken bij Foudraine Optiek. Door ons ruime assortiment vindt u bij ons zeker een bril of zonnebril die bij uw smaak past. Door onze ervaring en deskundigheid kunnen wij u uitstekende adviseren. Wij hebben zelfs een achtergrond in de modebranche, zodoende weten wij als geen ander welk montuur het beste bij u staat.

Gediplomeerd opticien

Altijd de nieuwste modellen

Oog voor detail

 

Een Ray-Ban voor jong en oud: die vindt u nabij Eindhoven

Op het gebied van Ray-Ban kunt u bij onze optiek nabij Eindhoven kiezen uit zowel brillen als zonnebrillen. Ray-Ban is sinds jaar en dag een klassieker onder de brillenmerken. De brillen zijn geliefd onder zowel jong als oud. Het merk heeft dan ook een passend montuur voor iedere leeftijdscategorie. Verder kunt u naast Ray-Ban brillen ook bij onze winkel terecht voor contactlenzen, sportbrillen en multifocale brillen. Wij staan voor service en kwaliteit, zodat u zeker met de beste bril of ideale lenzen de deur uit loopt.

Op zoek naar een nieuwe bril?

Bel direct voor een afspraak of vul het afspraken formulier in.

Pas online uw nieuw bril

Tevens kunt u bij ons terecht voor het online passen van verschillende brilmonturen. Met een foto van uzelf gaat u dan verschillende brillen passen. U hoeft dus niet eens meer naar onze winkel nabij Eindhoven te komen wanneer u bijvoorbeeld een Ray-Ban bril wilt passen. Heeft u verder nog vragen? Dan kunt u ons bereiken via het telefoonnummer 0499 391066 en het e-mailadres info@foudraineoptiek.nl.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons privacy beleid. Velden met een * zijn verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.