Ray ban Eindhoven

Opzoek naar een nieuwe bril of wilt u uw ogen eens laten opmeten?

Gediplomeerd opticien

Altijd de nieuwste modellen

Oog voor detail

U zoekt een Ray Ban bril of zonnebril in de regio van Eindhoven? Dan moet u eens kijken bij Foudraine optiek. Door ons ruime assortiment bent u bij ons verzekerd dat u altijd wel uw bril of zonnebril bij ons kan vinden die bij uw smaak past. Door onze ervaring en deskundigheid kunnen wij u verzekeren dat u de juiste keuze maakt met behulp van een van onze medewerkers. Wij hebben zelfs een achtergrond in de modebranche, zodoende weten wij als geen ander welk montuur het beste bij u past.

Gediplomeerd opticien

Altijd de nieuwste modellen

Oog voor detail

Uw Ray Ban in de omgeving van Eindhoven koopt u bij Foudraine optiek

Op het gebied van Ray Ban kunt u bij onze optiek rondom Eindhoven kiezen uit zowel brillen als zonnebrillen. Ray Ban is sinds jaar en dag een klassieker onder de brillenmerken. Tevens zijn deze brillen geliefd onder zowel oud als jong. Het merk heeft dan ook een passend montuur voor iedere leeftijdscategorie. Verder kunt u naast Ray Ban brillen ook bij onze winkel in Eindhoven terecht voor contactlenzen, oogmetingen en sportbrillen. Wij staan voor service en kwaliteit, dit gaat dan ook hand in hand samen bij ons.

Op zoek naar een nieuwe bril? 

Bel direct voor een afspraak of vul het afspraken formulier in.

Pas online uw bril

Tevens kunt u bij ons terecht voor het online passen van verschillende brilmonturen. Met een foto van uzelf gaat u dan verschillende brillen passen. U hoeft dus niet eens meer naar onze winkel nabij Eindhoven wanneer u bijvoorbeeld een Ray Ban bril wilt passen. Heeft u verder nog vragen? Dan kunt u ons bereiken via het volgende telefoonnummer: 0499 391066.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons privacy beleid. Velden met een * zijn verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.