Een Serengeti zonnebril van topkwaliteit

Opzoek naar een nieuwe bril of wilt u uw ogen eens laten opmeten?

Gediplomeerd opticien

Altijd de nieuwste modellen

Oog voor detail

 

Zoekt u een nieuwe zonnebril en wilt u graag eens een Serengeti zonnebril uitproberen? Wij hebben een ruime hoeveelheid van deze bekende merkmonturen in onze collectie opgenomen. U vindt hier tijdloze en elegante brillen van topkwaliteit.

Gediplomeerd opticien

Altijd de nieuwste modellen

Oog voor detail

Vind de Serengeti zonnebril die het best bij uw karakter past

Serengeti produceert ’s werelds beste zonnebrillen en verzekeren u van optimale kwaliteit. De grote collecties zonnebrillen reflecteren bovendien elke persoonlijkheid. Zo kunt ook u de zonnebril vinden die het beste bij uw karakter past. De zonnebrillen van Serengeti zijn opgedeeld in vier categorieën:

  • Zonnebrillen van organisch materiaal
  • Sportzonnebrillen
  • Nylon zonnebrillen
  • Metalen zonnebrillen

Op zoek naar een nieuwe zonnebril?

Kom langs in onze winkel of bel direct voor meer informatie.

Fotochromatische glazen voor ontspannen ogen

Wij streven naar voortdurende innovatie om het beste voor uw ogen te realiseren. Daarom zijn verschillende Serengeti zonnebrillen bij ons voorzien van fotochromatische glazen. Dit zijn meekleurende glazen die reageren op uv-licht. Hiermee wordt u het beste beschermd tegen de straling van de zon en hoeft u uw ogen niet meer intensief in te spannen. Ideaal als u moeiteloos wilt genieten van de zon.

Kom langs in Best en pas onze mooiste modellen

Heeft u een zonnebril van Serengeti, Tom Ford, Ray-Ban of een ander merk gezien die u graag wilt hebben? Maak een afspraak of kom langs en probeer een van onze modellen uit de winkel. Wij nemen rustig de tijd voor al uw vragen en geven u vakkundig en persoonlijk advies. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons via 0499 391066 of info@foudraineoptiek.nl.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons privacy beleid. Velden met een * zijn verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.