Silhouette brillen

Opzoek naar een nieuwe bril of wilt u uw ogen eens laten opmeten?

Gediplomeerd opticien

Altijd de nieuwste modellen

Oog voor detail

U zoekt specifieke Silhouette, Flair of Gotti Brillen? Zoek niet verder want bij Foudrain Optiek bent u op het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat u op de juiste wijze geholpen wordt bij de aankoop van uw bril. Aan de hand van onze ervaring en deskundigheid kunnen wij u helpen op het gebied van het uitkiezen van een juiste bril speciaal voor u. Binnen onze winkel vindt u deskundigheid gecombineerd met modebewustheid. Zo hebben wij in onze winkel een medewerkster met een verleden in de modebranche. Op deze manier kunnen wij u een juist advies geven bij de keuze tussen verschillende Silhouette, Flair of Gotti brillen.

Gediplomeerd opticien

Altijd de nieuwste modellen

Oog voor detail

Silhouette, Flair en Gotti brillen vindt u bij Foudraine optiek in Best

De Gotti brillen die u binnen ons assortiment vindt zijn ontworpen in Zwitserland. Deze brillen worden dan ook uitsluitend geleverd aan gespecialiseerde opticiens, verspreid over meer dan 30 landen. Zo bent u bij ons verzekerd van hoogstaande kwaliteit en exclusiviteit. Daarnaast verkopen wij ook brillen van het merk Flair. Dit merk heeft voor iedere smaak wel een geschikt montuur. Niet voor niets is een Flair een geliefd merk bij veel personen. Verder verkopen wij ook de bekende Silhouette brillen.

Op zoek naar een nieuwe bril?

Bel direct voor een afspraak of vul het afspraken formulier in.

Deze brillen worden niet voor niets de authentieke sieraden voor uw ogen genoemd. Tot slot verkopen we meerdere merken brillen, denk hierbij aan bijvoorbeeld:

  • Ray-Ban;
  • Plein18;
  • Porsche Design.

Bij ons kunt u er zelfs voor kiezen om online te bekijken of een bepaald montuur wel bij u past. Dit kan gemakkelijk via onze digitale paskamer. Heeft u nog andere vragen of wilt u meer weten over de aankoop van bijvoorbeeld Silhouette, Flair of Gotti brillen? Dan kunt u ons bereiken via het telefoonnummer: 0499 391066.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons privacy beleid. Velden met een * zijn verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.