Staar

Opzoek naar een nieuwe bril of wilt u uw ogen eens laten opmeten?

Gediplomeerd opticien

Altijd de nieuwste modellen

Oog voor detail

Staar is een vertroebeling van de ooglens, deze lens zit ook direct achter de pupil in de iris. Deze lens is meestal helder en hiermee kunt u goed en tevens scherp zien. Echter bij staar kunnen in deze lens bepaalde eiwitten klonteren en wordt er gezorgd dat de lens vertroebelt. Door het troebel worden van deze lens kunt u wazig gaan zien, dit is natuurlijk zeer vervelend wanneer u auto wilt gaan rijden of televisie wilt kijken. Wilt u zeker van uw zaak zijn, kom dan langs bij Foudraine Optiek. Met onze ervaring vertellen wij u wat er aan de hand is en wat er gedaan kan worden.

Gediplomeerd opticien

Altijd de nieuwste modellen

Oog voor detail

Symptomen van staar? Kom dan langs bij Foudraine optiek in Best

Wilt u zeker weten of u last heeft van staar? Kom dan eens langs aan onze winkel in Best. Onze ervaren en deskundige medewerkers bekijken de symptomen en vertellen uit hun ervaring wat er aan de hand is. Wij zijn er voor u, service staat dan ook hoog bij ons in het vaandel. Zo gaan wij altijd voor een persoonlijke aanpak.

Op zoek naar een nieuwe bril?

Bel direct voor een afspraak of vul het afspraken formulier in.

Kom langs in onze winkel of neem telefonisch contact met ons op

Wilt u meer weten over staar? Kom dan eens langs aan onze winkel in Best, wij zijn te vinden op aan de Wilhelminaplein 18. Echter kunt u er ook voor kiezen om ons te bellen. Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer: 0499 391066.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons privacy beleid. Velden met een * zijn verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.