Ga voor een stijlvolle Tom Ford zonnebril

Opzoek naar een nieuwe bril of wilt u uw ogen eens laten opmeten?

Gediplomeerd opticien

Altijd de nieuwste modellen

Oog voor detail

 

Met een Tom Ford zonnebril ziet u er altijd modebewust uit. Bent u nog op zoek naar een nieuw model zonnebril waarmee u niet alleen elegantie, maar ook zakelijkheid uitstraalt? Kom dan eens bij ons langs om onze collectie aan Tom Ford zonnebrillen te passen.

Gediplomeerd opticien

Altijd de nieuwste modellen

Oog voor detail

De kenmerkende stijl van een Tom Ford zonnebril

Tom Ford zonnebrillen hebben een unieke en herkenbare stijl. De modieuze monturen tonen zowel zakelijk als modern. Deze stijl is zo opvallend minimalistisch dat de zonnebril eigenlijk niet opvalt. Wilt u er graag modebewust en elegant uitzien? Dan is een Tom Ford zonnebril voor u de ideale oplossing. Bovendien is het bij ons mogelijk om gepolariseerde glazen in uw zonnebril te zetten. Deze glazen zijn een must wanneer u bijvoorbeeld:

  • Intensief van de zon wilt genieten.
  • Vaak op het water te vinden bent.
  • Zich vaak op de weg bevindt en hierbij last ervaart van schittering in uw autoruiten.

Op zoek naar een nieuwe zonnebril?

Kom langs in onze winkel of bel direct voor meer informatie.

Ook interesse in een gewoon montuur van Tom Ford?

Bent u naast een zonnebril ook op zoek naar een nieuw alledaags montuur? Wij hebben verscheidene modellen van bekende merken in onze winkel zoals Serengeti, Ray-Ban en natuurlijk ook Tom Ford. Ontvang vakkundig en persoonlijk advies van onze medewerkers in Best terwijl u uw favoriete monturen past. U vindt bij ons ongetwijfeld een passend model!

Kom langs en pas uw favoriete montuur in Best

Gunt u uzelf een nieuwe look met een moderne Tom Ford zonnebril? Of bent u op zoek naar een (zonne)bril van een ander merk? Kom dan eens langs in onze winkel in Best. Wij nemen de tijd voor al uw vragen en geven u vakkundig en persoonlijk advies. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons via 0499 391066 of info@foudraineoptiek.nl.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons privacy beleid. Velden met een * zijn verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.