Zonnebrillen

Modieus

Nu de zon zich weer wat vaker laat zien is het heerlijk om buiten te genieten van de eerste zonnestralen. Maar u wilt natuurlijk ook gezien worden! De modellen van de collectie voor 2018 zijn binnen. De mooie dagen zijn er om te genieten. Een goede zonnebril is een uitkomst.
Een zonnebril met gepolariseerde glazen is een must voor mensen die intensief buiten willen genieten of voor mensen die op het water zijn. Ook de professionele chauffeur is enorm gebaat bij een bril met gepolariseerde glazen omdat dit de schitteringen op autoruiten wegneemt.

Loop eens binnen en laat u vakkundig adviseren over de diverse modellen onder het genot van een lekker kopje Nespresso of thee of maak een afspraak zodat wij de tijd voor u als klant kunnen nemen.

Een zonnebril op sterkte! een must voor het moderne gemak. Een sportzonnebril op sterkte, ook daar hebben wij een oplossing voor. Combineer het beste van twee werelden, uw lees- en kijkcomfort met de bescherming voor buiten. U kunt dus met een gerust hart genieten van een plezierige kijkervaring.

Op zoek naar een nieuwe zonnebril?

Kom langs in onze winkel of bel direct voor meer informatie.