Zonnebrillen

Modieus

Een zonnebril op sterkte is door onze stijlvolle monturen zeer modieus. Kies uit diverse merken en laat u persoonlijk adviseren door onze experts. Zo wordt een zonnebril kopen waardoor u goed ziet én die u prachtig staat, wel heel eenvoudig.

Kom een stijlvolle zonnebril op sterkte kopen

Nu de zon zich weer wat vaker laat zien is het heerlijk om buiten te genieten van de eerste zonnestralen. Maar u wilt natuurlijk ook gezien worden! De modellen van de nieuwe collectie zijn binnen. De mooie dagen zijn er om te genieten. Een goede zonnebril op sterkte is een uitkomst en bij ons kiest u uit mooie merken, zoals Tom Ford en Serengeti.

Het voordeel van gepolariseerde glazen

Een zonnebril met gepolariseerde glazen kopen is een must voor mensen die intensief buiten willen genieten of voor mensen die op het water zijn. Ook de professionele chauffeur is enorm gebaat bij een bril met gepolariseerde glazen, omdat dit de schitteringen op autoruiten wegneemt. Zo rijdt u comfortabeler én veiliger!

Ook sport- en multifocale zonnebrillen op sterkte

Een zonnebril op sterkte is een must voor het moderne gemak. Wilt u een sportzonnebril op sterkte kopen? Ook dat kan bij ons. Of combineer het beste van twee werelden met een multifocale zonnebril op sterkte; uw lees- en kijkcomfort met de bescherming voor buiten. Zo kunt u overal met een gerust hart genieten van een plezierige kijkervaring.

Kom langs voor persoonlijk advies

Loop eens binnen en laat u vakkundig en persoonlijk adviseren over de diverse modellen onder het genot van een lekker kopje Nespresso of thee. Of maak een afspraak, zodat wij zeker de tijd voor u als klant kunnen nemen. Vol ons afsprakenformulier in of bel naar onze winkel. Heeft u vragen? Dan kunt u die ook alvast per e-mail info@foudraineoptiek.nl aan ons stellen.

Op zoek naar een nieuwe zonnebril?

Kom langs in onze winkel of bel direct voor meer informatie.